note

NOTE: utk carian mudah, pengunjung blh terus ke bhgn LABELS yg terletak di panel KANAN. Labels ini terbahagi kpd 2.

BLOUSE LABELS

KIDS APPAREL LABELS

terima kasih kerana berkunjung di sini. segala pertanyaan dan tempahan bolehlah dibuat pada delishacs@gmail.com dengan tajuk ORDER.

*semua gambar yg tertera adalah AVAILABLE, yg dh sold kami removed utk easy view*

please check boxbe waiting list @ spam box jika tidak mendapat reply email kami dlm tempoh 48 jam. tq.

MAKLUMAN

~untuk lebih byk pilihan sila ke PAGE DELISHA SHOPPE~

'LIKE' Delisha Shoppe

PENGUMUMAN

untuk lebih banyak pilihan dan update terkini, sila klik SINI.

Thursday, 20 August 2015

SENARAI WANGIAN DEXANDRA LELAKI DAN WANITA

🎶Assalamualaikum Dunia....🎶
.
.
Masih ada jugak yang tak tahu De'Xandra ni sebenarnye ada 20 jenis wangian untuk lelaki dan 32 jenis wangian untuk wanita 😁 haaaa banyak kan? Best x best? 👍👍👍
🌸
Kalau buat collection ni mmg dah boleh sesangat pakai perfume tukar2 setiap hari. X la bosan asyik bau yg samaaa je kan?
🌸
De'Xandra....Inspired Perfume kualiti premium, terbaru di pasaran.(*^▽^*) #fenomenadexandra kian terasa dan semakin  hangat diperkatakan.

✔ Tahan Lama
✔ Mudah di bawa ke mana-mana (ringan, kecil, senang letak dlm handbeg)
✔ Pati tebu & Alkohol First Grade
✔ Boleh di bawa solat
✔ Banyak pilihan
✔ EDP
🌸
Menarik,tertarik?? 😉

Jom cepat² WhatsApp no ni: 0192452566


2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete